AUTUMN '66

måndag, februari 11, 2008

Söndag 10e februari

00:58
Fernet-fest hos Jonas och Sophie igår.
Kom hem runt fyra imorse och spelade internet på fyllan. Vaknade på soffan invirad i en blommig gardin. Mycket bättre än sängen tyckte jag alltså.

Nu har jag googlat barnprogram i ett par timmar och haft lite flashbacks.


Chocky, av John Wyndham (Day Of The Triffids), hade jag helt glömt bort. Fick rysningar när jag kollade på introt igen. Kusligt och subversivt om en en pojke som kontaktas av en utomjording - vilket mest skapar problem. Det blir en hel del psykologbesök och vredesutbrott.
Jayce & The Wheeled Warriors. Hade grubblat över vad detta hetta i flera år utan att orka googla fram det. Nån slags fransk pre-anime vilken jag följde slaviskt på Sky. Dessutom tyckte jag Jayce var snygg och ville se ut som honom när jag blev stor.


Självklart såg man hur mycket annat som helst. Glöm t ex aldrig bort Skippy!

3 kommentarer:

Sofia sa...

Oj!
Jayce & The Wheeled Warriors, hade ingen aning om vad det hette, men jag fick såna flashbacks när jag tittade nu! Jag följde det också! Jag har dock inte kommit ihåg att det existerade förrens nu när jag såg det och kom ihåg massor...jag är fortfarande rädd för alla de där elaka växterna. Jag gillar den gamla animen, typ Star Zinger.

Å, det fanns så mycket bra på sky, speciellt Transformers, och DJ-Kat.

björn (inte inloggad) sa...

helt orelatert, men har du några bilder från nyår med sabrerings-tema? detta skulle uppskattas lika mycket som det där introt var creepy.. kan pusha lite för www.alluc.org om man vill se fulla epispoder av nästan ala gamla serier för att förankra kommentaren till inlägget..

Björn Jonas sa...

ok, går väl kanske å mutea (böjer man det så på svengelska?) ljudet om det är grundproblemet evighetscensur verkar ju lite väl hårt,;)
vore kul å se helt enkelt.. och tack föresten.. kanske ska börja köra med plattångat hår då.. med den lilla baksidan att det tog typ 35 minuter att få det så, med hjälp av Faye dessutom, skulle jag göra det själv skulle det nog ta betydligt längre tid och jag skulle ha hemska brännmärken i hela ansiktet/hårbotten/axlar/torso..