AUTUMN '66

tisdag, november 29, 2005

Badrumsskåpet


Så här vart det i badrumsskåpet till slut. Syns att det är brist på dofter. Min CdG är slut när som helst. Guccin lever jag på ett tag eftersom den bara är en vecka gammal, men Diesel använder jag aldrig numer. Den passar inte alls längre utan är bara en hyllvärmare. En ny CdG, kanske Soda eller helst Calamus, fast den var slut när jag skulle köpa den sist. Och Costume National Intense luktade inte alls lika gott andra gången jag sniffade på den.

Det ser lite tomt ut överlag, men first aid-kitet har jag i städskrubben i köket och diverse cremer bredvid sängen på nattduksbordet. Bad, dusch, tvål på en badkarshylla och så en hel del i en relativt proppfull necessär som står redo att packas ned i resväskan.

Kuriosa.

4 kommentarer:

shifts sa...

Jag är helt sjukt förälskad i Skai. Soda har jag inte doftat på än. Tar har jag också provat och den kittlar mig lite. Kommer nog skaffa den med.

Vad är det som står bakom och bredvid Guccin (bra köp!)?

peter sa...

v-h
burberry brit, burberry brit deo, diesel green feminine, diesel green feminine deo, gucci pour homme, gucci pour homme deo, cdg peppermint, givenchy, givenchy deo

shifts sa...

Jahaaa, det var Gucciflaskan som var lite vriden bara... såg ut som ngt litet och fyrkantigt i bakgrunden.

Haha, jag vill ha en liknande i min blogg ju, men jag har flyttat alla från badrumskåpet till bokhyllan pga av värmen som kommer döda mina dofter. Det ser inte alls lika kul ut men det luktar ganska gott var gång jag passerar bokhyllan ^_^

peter sa...

Det fyrkantiga i bakgrunden är guccischampoo. Det var en sån där läskig presentförpackning. *schhh*