AUTUMN '66

måndag, januari 29, 2007

29 januari


Gillar verkligen Pale Saints version av Nancy Sinatras Kinky Love. Lagom mjuk, flyktig och drömsk. Förlåt mig alla (Jonas) som kan tänkas läsa detta men det är nog såhär jag önskade att Cocteau Twins kunde låta oftare.

Åh, jag vet inte vad jag ska skriva. Tänker jag för långt framåt får jag bara svindel. Men det är vit vinter nu. Det är så många gånger bättre än regnrusk och storm så det finns inte. Idag lärde jag mig ett nytt ord i DN. Gloppa. "När det gloppar faller det ymnigt med blötsnö". När man tänker på det är det ju hur logiskt som helst. Vit vinter är så många gånger bättre än regnrusk och storm och snöglopp så det finns inte.

Kungsgatan i snöglopp

Ja just ja..Stockholm. Förra söndagen var jag och Stina där en snabbis och var på bio och så. Första gången jag var på bio på två år. Ja, jag räknar inte besöken här i stan då alltså. Hade gärna gjort så mycket mer där. Är så sällan i huvudstaden numer och det var länge sedan man bara gick på utställningar, hängde runt osv. Jag gillar Stockholm ibland...särskilt med rätt sällskap.

Idag har jag ätit 300g Coop Salt & Peppar-chips, en banan, en liter tranbärsjuice, 1/4 liter glass (GB Gammaldags Vanilj) och sett Tjenare Kungen. Sett på TV en hel del (ett program om chagall, jeopardy, joan of arcadia, m*a*s*h, mcleods daughters) och halvsovit på soffan. Var bara ut en kort stund för att hämta sex nya trisslotter (ingen vinst!) på Ringside. Jag blev nästan lite förskräckt över att höra min egen röst när jag bad expediten om lotterna. Hade antagligen inte öppnat munnen sedan igår kväll. En kort sekund visste jag inte om jag hade yppat orden högt eller om jag bara tänkt dem. Stor vardagsförvirring. Imorgon ska jag hälsa på mor. Hade tänkt göra det idag men hon var inte hemma så.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men hur åt du då?

/mono