AUTUMN '66

tisdag, februari 06, 2007

6 februari


17:56
Jaså? Jaha? Jamendåså!

Har varit stiltje här, verkar vara talande för denna period som vi kallar vintern 2007. Har massor med planer i huvudet på morgonen när jag vaknar men efter dusch och frukost är de som bortspolade och jag sitter och stirrar igen. Svårt att beskriva men ena sekunden är jag väldigt pepp och vill göra massor och nästa sekund modstulen och opepp och tänker "Ähh...". Man skulle vilja säga att "Det är mycket nu", men det är det ju egentligen inte. Return the light, please.

Inatt drömde jag att jag köpte ett par Louis Vuitton-stövlar på OK. De var svarta och långhåriga. Sophie hade sagt att de kostade 2000 men när jag skulle betala så stod det 5000. Jag vågade dock inte ändra mig när jag väl stod där utan lånade pengar från bandkortet. Jag var jäkligt stolt över mina ludna stövlar men hur skulle jag betala igen pengarna jag lånat? Efter ett tag insåg jag att det enda som återstod var att råna nåt ställe så jag och Stina stal en varsin häst, min var en arg ponny, och sedan skulle vi försöka råna en bank - något som misslyckades fatalt. Pistolen förvandlades till en ampellilja, flyktbilen förvandlades till en taxi som tog upp några resenärer och körde iväg, de som jobbade inne på banken kände igen oss och trodde vi skämtade. Sedan skulle vi råna en Statoilmack uppe i Rörbäcksnäs, där jag firade påsk som barn, men när vi spanade in stället innan så råkade vi bli bästa vänner med dem som jobbade där inne. Och hela tiden var min ponny så jäkla sur och blängde ilsket på mig. Efter det drömde jag om talande hundar och att CDOASS var på turné med Melody Club, måste sluta läsa deras turnéblogg på Expressen.

Idag läste jag att Chewbacca blivit arresterad. Stackars Chewie. Jag ser framför mig hur han sitter i sin lilla cell och skriker. Aaaeerrghh!! Kanske kan försvarsadvokaten använda The Chewbacca Defense i rätten?

Kollade på Half Nelson igår. Efter att ha sett klipp från den på Filmkrönikan så trodde jag att jag skulle hata den och hade således inga förväntningar alls. Kanske just därför blev jag positivt överraskad.

Idag gjorde jag linssoppa med curry och rotselleri. Det var schysst men jag borde variera mina måltider mer. Är kass på att alltid ha sallad och bröd till maten. Känns så visset att anstränga sig massor när det bara är jag som ska äta. Annars gillar jag ju att styra och ställa i köket. Massor med vit choklad har jag ätit med. Vit choklad är Fab!

Hmm..lyssnat på Gimmicks, Joe Crow, Pilot, Lemon Jelly, Ariel Pink och OMD.

Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen på gruppmöte...kul.

Strax ned i replokalen. Vi ska spela in ett par låtar i Sthlm nästa helg. Funderar på att ta mig till Sthlm på fredag med. Jag vet inte. Alla här är bortresta eller jobbar ändå. Får se.

När jag kommer hem igen ska jag se till att göra något vettigt. Jag lovar. Kanske sång på Let's Get Together-covern? Kanske sy lite? Kanske slänga lite saker?


1 kommentar:

Albin sa...

sång på let's get together-covern röstar jag för.