AUTUMN '66

torsdag, november 08, 2007

8 november


Man Ray. Simone Prieuer, Dancer ca. 1930

20:42
Sitter och hänger i Sala. Har vart här sedan i tisdags. Föreläsning och diskussion om futurism, surrealism och dadaism igår. Det var den totala antitesen till givande diskussion men jag lyckades orera lite om Bataille och Ubu. Imorgon är det formalisterna och efter plugget tänkte jag uppsöka Ragdoll - en vintage/märkesklädbutik som jag bara gått förbi förut. Sedan tänkte jag leta efter en hobbyaffär, för jag är in bad need of glitter, pärlor, paljetter och tråd - och sist titta förbi Återdahls-utställningen om jag hinner.

Fjortonochtjugosex tänkte jag dock befinna mig på tåget hemåt för att skriva tentafrågor om Hanslick och Baudelaire och pilla mer musik. En hel del på gång.

Jag har blivit med laptop också. Beställde i tisdags och imorgon ligger det nog ett kontrakt från Wasa Kredit på min hallmatta som ska skickas in, sedan 2-3 dagar byggande och sedan leverans. Hoppas hoppas till nästa helg. Nyaste MacBooken med 250 GB hårddisk och så ska jag peta i 4GB minne själv. Köpte även lagligt musikprogram. Helt sjukt, men skönt att slippa strul och sunkiga crackar. När jag ändå var på gång slängde jag med en Canon Digital IXUS 75 också. Jag gjorde en ungefärlig budget på att mitt liv skulle bli sjukt mycket bättre för 50 000. Inte så mycket pengar väl? Nån som vill göra mig lycklig?

2 kommentarer:

Pappa sa...

Jag vill göra dig lycklig om jag får köpa in mig på Glittret. Mmmm glittter!!

Sofia sa...

vadan allt detta glitter och paljetter och pärlor?