AUTUMN '66

fredag, oktober 19, 2007

19e oktober


Class Relations

21:49
Är det ok att ställa in sig på att jobba med tentan hela kvällen men efter att ha skrivit in frågorna i ett Word-dokument känna att "Ja, jäklar. Nu har jag allt åstadkommit något bra!"? I think not.

Hur som helst. Nu har jag åkt vägen mellan Fagersta och Sala rätt många gånger. Denna vecka har dock varit något extra. I fårhagen i Västerfärnebo dök först en häst upp. Alltid kul när olika djur delar utrymme. Bäst var dock det enorma svinet som nu även har inkvarterats i samma hage. Alltså tänk grisen som käkar upp en bil i Svart Katt/Vit Katt (tror jag det är). Helt enorm. I wish, i wish - att jag hade en bättre kamera än mobilen i min ägo. Prislöst att se ett riktigt praktsvin böka runt i en höstack så att höet yr och grisens öron fladdrar för vinden. Han skulle säkert kunna ta över byn om han nu ville, men han är alldeles för upptagen med att böka. Det är ändå respekt. Måste hälsa på honom igen i veckan.

Alltså...mat?! Ibland är det hur kul och hur gott som helst. Äta ute på ställen snäppet lyxigare än pizzerior är iofs alltid fint, och ibland är det hur kul som helst att laga mat ihop med någon/några - men överlag. Vilken slentrian. Laga, äta, tugga, diska, laga, äta, tugga, diska, handla, handla. Kan man inte få 2-3 dagar ledigt varje vecka så man hinner hämta sig och verkligen bli sugen på hela företeelsen? Nu skär jag ned på maten för det här står mig upp *hit*. Frukt, grönsaker och vatten är den nya risotton. Slipper jag dessutom ens se couscous på ett halvår så kunde jag inte bli lyckligare.

Nu behöver jag en öl.


The Bridegroom, the Comedienne and the Pimp


Class Relations

1 kommentar:

Johanni sa...

Håller med. Jag brukar ofta önska att man bara blev hungrig 3-4 gånger i veckan. Å då ställde man sig å gjorde seriös mat, det skulle bli så mycket roligare då. Ibland känner jag också att hela den där processen med att handla, laga, äta, diska tar sån mycket tid också.