AUTUMN '66

tisdag, mars 20, 2007

20 mars

14:41
Okay alltså. Nu måste dessa indisk/engelska försäljare och aktiemäklare sluta ringa hem till mig. Jag har inga 10 000 pund att investera i värdepapper! Det värsta är att de låter som Jar Jar Binks. "Me say hello meester Petah Nilsson sir" typ. No way.Dagens drog:
GROW CUBE

Så sjukt kul. Nyss brände elden killen så att han började bygga en pool. Ska inte spoila för mycket, men nu har jag något att göra i eftermiddag.

Har egentligen årsmöte med Folkets Hus idag men jag funderar på att skita i det. Ska hur som helst avsäga mig styrelseuppdraget. Varför i h-vete sitter jag med i Folkets Hus styrelse?! Är fenomenalt less på mötena och på bemötandet och allt nag, nag, nag! Förut var jag ju med för att filmklubben skulle ha lättare att genomföra visningar och för att jag jobbade lite med ungdomsrådet - men nya ungdomsrådet suger hästpung och filmklubben är upplöst. So nope, det där lägger jag av med.

Nya CDOASS-låtar inspelade och mixade i helgen. Mastrades tidigare idag och jag får dem på FTP ikväll. Fab.

Imorse begick jag misstaget att se på Malou i Efter Tio igen. Vad är det med det programmet egentligen? Jag vet inte vad jag fått den här bilden ifrån men jag hade på nåt sätt inbillat mig att Malou var relativt bra som, well säg, debattledare/programledare eller nåt men hon ger ett så otroligt oproffsigt intryck. Hon verkar opåläst och avbryter ständigt gästerna för att ställa frågor eller inflika förtydliganden för de alltmer hjärndöda tittarna vars sammanlagda tankeverksamhet inte skulle förmå öppna en kexchoklad. Lägg därtill det eviga vältrandet i andras olycka. Livsöden. Jag hatar livsöden. "Plötsligt tog livet en makaber vändning". "Ödets nyck". Lägg av va?

TV är verkligen inte min vän mer. Alla kanaler ynglar av sig för att kunna visa redan in absurdum repriserade serier och forensic scene-programmen spårade ur redan när CSI Miami pumpade ut ännu ett The Who-anthem en dyster jävla måndag. Viktigpettrar hela bunten. Värst är nog ändå den manliga halvan av duon i Law & Order: Criminal Intent. (Nu ringer telefonen för TREDJE gången under detta inläggsskirvande) Med några års perspektiv kanske det blir något som studenter laddar hem och skrattar åt, för man kan ju absolut inte ha några som helst sympatier med dessa karaktärer.

Gnäll gnäll. Skönt att gnälla lite.

I helgen ska jag och Stina besöka Stockholm. Men vart ska vi bo?

20:57
Masochisten i mig svarade "Ja" när valberedningen ringde och frågade om jag ville ställa upp för omval. Kanske lika bra att göra slag i saken och gå med i fler styrelser i hopp om att bli styrelseproffs istället?

Har fortfarande inte handlat sedan jag kom hem från Sthlm. Gjorde en quinoasallad på lite rester (mangold, gurka, paprika, ost, majs, rödlök, örtagårdsdressing). Den vart fin om man bortser från att jag lyckades översalta quinoan så sjukt mycket. Det känns som om någon kört ned en fotfil i halsen på mig just nu.

Efter många om och men klarade jag Grow Cube också. Det var jättekul i början men på slutet var det mest enerverande och jag kunde verkligen inte sluta innan jag fått vattnet guldfärgat och den stora ödlan kommit fram. Gotta love the ödla.

1 kommentar:

Marlene sa...

Snälla snälla säg mig hur man klarar Grow Cube! Jag har suttit i oändligt många timmar, men den jävla bollen vill inte utvecklas och jag klarar det inte :(