AUTUMN '66

onsdag, juli 12, 2006

Tisdag 11e juli

Okej. Just nu suger ringvägen fruktansvärt. Tre anledningar:

1. Varje morgon klockan halv åtta startar en armada av vaktisar med gräsklippning, trimning och ett jäkla körande fram och tillbaks med en pick-up. De är som en åttabent varelse vars enda mål är att föra oväsen eftersom de tvingats upp tidigt ur sina sängar. Deras tillhåll är precis utanför min kåk, inte helt oväntat.

2. I grannhuset bor någon hemsk människa med sina, ja 4-5 stycken, små hundar som gläfsar och skäller oavbrutet när hon går ut med dem.

3. Två hus bort byter de balkonger. De borrar och stojar lite och det kan jag ta. Men deras kranbil. Deras kranbil. Den ger ifrån sig signaler varje gång den aktiveras. Samma signaler som en backande lastbil. Med bara några minuters mellanrum. Från åtta på morgonen till sent på kvällen, till klockan 23 igår för att vara exakt.

Det har regnat massa så jag har inte kunnat jobba vid bonden på ett tag. Lika bra det så mina blåmärken och min träningsvärk får en chans att dra sig tillbaka.

Midsommar var överlag rätt sugigt. Vad hade jag väntat mig egentligen? Riga däremot var toppen. Lite tullstrul eftersom vi saknade registreringsbevis på bilen, men det ordnade sig. Var på Peace & Love i lördags. Minnet sviker men jag såg inga artister, alls. Hängde runt med folk istället. Suburban-Johan påminde mig om att vi suttit och skrålat på Enigmas Return to innocense rätt länge. Hur som helst.

Hängde med Jonas till Västerås i måndags. Hittade Brian Hyland-skivan som You är med på och sedan simultanköpte vi New York Trilogin för att ta reda på vad fuzzen handlade om egentligen. Hittils gillar jag den. Åt skabbig mat på italienskt café (hej mikrade rester!), hamnade i ett skyfall och vart väldigt blöt.

Imorgon ska jag göra zucchinisoppa, cykla en sväng och hälsa på föräldrarna tänkte jag. Nu åter till boken.

Inga kommentarer: