AUTUMN '66

torsdag, oktober 16, 2008

TV-serier

Det tog alldeles för lång tid innan det äntligen hände, men härom veckan kollade jag igenom hela Brideshead Revisited. 11 timmar kvalitet där särskilt de inledande avsnitten var pure bliss.

Annars har det blivit mycket TV-serier:

Swingtown
Mad Men
samt True Blood coh lite annat. Synd att det är så usla screenar från alla serier ute bara. Senaste avsnittet av True Blood hade en hel del övervuxna kyrkogårdar i amerikanska södern som backdrop. Men jag saknar fortfarande en suddig, suggererande och långsam vibb i den serien. Den skulle kunnat vara så mycket mer. Well. Funderar på att ta mig an The Wire snart också.

En stor anledning till detta frosseri i serier är att TV:n small för någon vecka sedan. Sedan dess är jag helt hänvisad till MacBooken.

Förrförra torsdagen spelade jag skivor på Sugar Bar. På fredag blir det skivspelande på Landet, och på onsdag Spy Bar tillsammans med August. Jajamen.

Godnatt.

1 kommentar:

София sa...

åh, jag har också planerat att glo mig igenom brideshead revisited ett tag nu. jag var på bio och såg filmen, som var bra, men de allra bästa scenerna var när de under ljusa sommarnätter satt i små lusthus och drack vin och sprang runt i morgondaggen, fulla och glada och utan några som helst bekymmer, eller bara satt i solen och halvdåsade och man såg flyn surra runt i mörkt orange tjocka solstrålar och det såg ut att lukta sommardag... vad jag har förstått så ska tv-serien gå ut på mest det och lyckas fånga den där känslan av när tiden står still och allting är romantiskt dekadent.

å, jag älskar det!

stämmer det, är det mycket så i serien?